Post by emtosperctuga on Feb 12, 2022 1:45:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică aurul infinit ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
Un joc grozav pe care îl ador să câștig
Ieri as fi dat 5 stele. Dar acum sunt foarte enervat. În primul rând, arată aproximativ 8 fundaluri diferite, dar există 3. Cele mai multe încă sunt tema de Halloween atunci când faceți clic pe ea. Astăzi, sarcinile mele zilnice nu apar. Nu există actualizări disponibile, deci ce se întâmplă?
Acesta este unul dintre jocurile mele captivante
E ceva dar monstrii ma incurc
De fiecare dată când eșuați, apare un anunț, dar oricum o aplicație destul de bună.
Este încă unul dintre cele mai vechi și mai simple jocuri casual de pe Playstore...
sensibilitatea a scăzut mult? De parcă am avut acest joc cu luni în urmă și nu am avut probleme cu înclinarea, sensibilitatea era mare și mă puteam mișca cu ușurință, dar acum este ca și cum trebuie să lupt cu el pentru a-l face să se întoarcă. și simt că priveliștea este mai aproape de jumper decât era înainte, ca și cum ar fi mărit și poți vedea mai puțin ceea ce este în față.
E destul de tare
Nu este un joc rău, deși aș aprecia să nu am reclame care să ocolească dezactivarea agresivă a fiecărei aplicații de pe telefon și să explodeze oricum la volum maxim. Două stele au fost pierdute din cauza acestor reclame :/
Un joc sati ocupe timpul
Prea multe reclame
Nasol si voiam sa dau 5 stel
Eh ... te plictisesti la un timp
Cred că este un joc grozav! Ar fi bine să facem mai multe realizări, să adăugați o bară de progres pentru realizările care nu sunt obținute într-un singur joc și care ar avea o descriere mai detaliată a acesteia. În rest, acest joc este fantastic, sunt cucerit de la 8 ani.
Nu am cumpărat jocul, dar iată câteva informații pe care le am, cred că google ar putea adăuga adaosuri la jocuri și dezvoltatorii nu observă, dar pe Google Play toate jocurile încep să-ți ofere adăugiri după 1 rulare. asta sunt informatiile pe care le am!
Doodle Jump original
Puteți pune câte reclame doriți, nu aș cumpăra sau instala niciodată niciuna dintre ele, așa că puneți-o în pipă și fumați-o.
destul de bine, totusi repetitiv.
Aveam speranțe atât de mari pentru acest joc. Aplicația nu se încarcă. Încearcă doar să încarce ceva. Nici măcar nu am putut să joc jocul. Este blocat pe ecranul principal cu o roată de încărcare. Cred că încă mai am sursa deschisă originală a acestui joc undeva, o voi juca doar pe asta. Atât de trist. Încearcă din nou.
E fainut da vreau un nou upgrade.
cantitatea și lungimea reclamelor sunt ridicole.
Joc acest joc pe televizorul meu și este foarte distractiv!
Nici măcar nu a funcționat să-mi strâng vârsta
MA PIS PE EL CA NICI LA 7 METRI N-AM AJUNS !!!
Înțeleg nevoia de reclame și ador absolut acest joc, dar o reclamă după fiecare dată când mor devine foarte enervant. Va trebui să șterg din nou. Prea rău
Joc tare și foarte nostalgic, dar urăsc nevoia de a controla prin schimbarea la stânga și la dreapta. Senzorii sunt foarte slabi și îmi doare riscul să continui să schimb așa.
Trebuie sa ma uit la reclame dupa ce cade.... SMH dezinstalat. Îmi amintesc când DJ nu încerca să-mi fure timpul.
Nasol rau de tot am asteptat o ora si nu sa deschis
Înțeleg că dezvoltatorul de jocuri ar trebui să câștige bani, dar distracția jocului nu trebuie să fie distrusă de anunțuri foarte lungi.
Obișnuiam să-l iubească... acum sunt peste măsură de reclame
Prea multe reclame, după fiecare moarte există 30 de secunde. Nu, mulțumesc, f.off
\aaaaa
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi bvui
Fiecare moarte este ca 3 reclame, ridicol
Aplicatii premium Android de 140 USD, gratuite in Amazon
A durat timp să se încarce
Doodle Jump እንቅስቃሴ ያለባቸው ren
Doodle Jump Arcade zxv
Cele mai bune 12 jocuri pentru iPhone și iPad din 2018
Acest joc este minunat, mai ales pentru copiii mici, deoarece este foarte simplu. Poate că ceva la care să te gândești este să pui niveluri care devin din ce în ce mai grele. Buna treaba, 5/5!
Aplicația Android Poly Jump Dezvoltată De PRAADIS TECHNOLOGIES INC Este Listată În Categoria Arcade. Versiunea Actuală Lansată La 2021-07-06.
Foarte tare joc! Are mai mult un obiectiv decât primul joc, ceea ce este mai bine după părerea mea 👍
Mult prea multe reclame extrem de intruzive. Acesta este un joc vechi, cum pot justifica această cantitate de reclame?
Doodle Jump este untip dejoc video casual șiplatformă, dezvoltat și publicat de Lima Sky, care acceptăWindows Phone,iOS,BlackBerry,Android,
Este dependent, dar fără rost