Post by emtosperctuga on Feb 12, 2022 1:39:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
سلام بازی خوبی نیست ولی چون سازندش براش زحمت کشیده ۳ ستاره میدم
IOS منتشر
این یک بازی فوق العاده است، سطح من 2040 است و نمی توانم این بازی را ادامه دهم و منتظر آخرین آپدیت برای ادامه هستم.
برای مدتی سرگرم کننده است، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که برای مدت طولانی لذت بخش باشد. همانطور که شما پیشرفت می کنید بازیکنان شما به طور فزاینده ای احمقانه می دوند و دروازه بان حریف تبدیل به سوپرمن می شود. سرگرم کننده بودن خیلی سخت می شود و هر تکرار به معنای تماشای یک تبلیغ دیگر است.
این یک بازی سرگرم کننده است اما هر بار که باید یک تبلیغ را تماشا کنید تا به عقب برگردید اگر تماشا نمی کنید باید مسابقه را دوباره شروع کنید و همچنین من در سطح 517 هستم هر بار که پاس می دهم و هوش مصنوعی آن را دریافت می کند آنها آن را شلیک می کنند. واقع بینانه تر است
من تمام مراحل این بازی را با سه ستاره انجام داده ام اما شما در مرحله 26 این بازی یک ستاره و دو ستاره برای من ثبت کرده اید.
این یک بازی عالی است که اساساً قهرمان امتیاز است اما با زندگی های بی نهایت
خوبه به این بسته بردارنعالی
بازی خوب است اما گرافیکش بد است و تبلیغات زیادی دارد
بازی خیلی خوبی ی ۱۰۰۰ تا ستاره براش کمه حتماً نصب کنید
جالب ولی خوبش نیست و مراحلش کمه
عاللللللللل
بازی خوبه اما نیاز به پنالتی و ضربه آزاد داره
بازیکنان نمی دانند چگونه توپ را از طریق بازیکن کنترل کنند و نمی دانند چگونه بدترین بازی را که تا به حال انجام داده ام مقابله کنند.
اگر ظاهراً هر 5 ثانیه یک بار تبلیغات وجود نداشت، این بازی ستاره های بیشتری داشت. این فراتر از آزار دهنده است. من از کسی التماس می کنم که گزینه ای را برای حذف تبلیغات 99p یا چیزی قرار دهد زیرا این کار کاملاً بازی را خراب می کند.
کیسه کش مثل گازوئیلی کش 🎸🎸🎸🏆🏆🏆🏆🏆🏆😎😎
عالیه فقط معلوم نیست دوباره بخوای تیم رو عوض کنی باید چکار کنی
بازی خوب و عالی فقط برای تبلیغات زیاد
بعد نیست خیلی آسان است و کیفیتش هم به نسبت بد نیست من 3 ستاره می دهم به خاطر این دومش کل ولی در کل خوب بود.
بازیه خوبیه سرگرم کننده مرسی از سازنده برنامه
معرفی بازی Soccer Super Star؛ رقابت در زمین چمن - آکو نیوز | AKO ...
Soccer Super Star | بازی سوپر استار فوتبال اندروید + مود
امیدوارم خوب باشه
خوب است اما برای تبلیغات زیاد!
اش
Soccer Super Star Sportsspill elwa
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Role Playing ywxh
عالی تا مرحله ۹تمزین هست بعد از بازی شروع میشن من قلق زیر تاق زدنو بلدم هر کی میخواد یاد بگیره با ید گیم پلی ها ی منو ببینه رضا هستم 12ساله ولی به هر حال بازی عالی هست🌹🌹
۳ ستاره میدم چون تنوع ندارد ولی بازی قشنگیه تو تبلیغش یه چیزه دیگه نشون میده
Soccer Super Star نام بازی ای زیبا و سرگرم کننده در ژانر بازی های ورزشی و آنلاین آن هم از نوع فوتبالی می
نمی توان بازی کامل را انجام داد، مانند ضربات ترایبکر
این بهترین بازی فوتبال است. من این را دوست دارم. گرافیکش خیلی بالاست ولی hd نیست.
خیلی بد هست
Soccer Super Star اسپورٹس apn